Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

De aandacht voor markt- en klantgericht werken is een belangrijk aandachtspunt in de curatieve zorg en de zorg- en welzijnssector. De overheid stimuleert de marktwerking en volgt kritisch de eigen verantwoordelijkheid van zorginstellingen als het gaat om de kwaliteit van de zorgverlening en bewaakt de macrobudgetten. Zorginstellingen moeten zich meer dan voorheen bewijzen aan zorgverzekeraars, patiënten, cliënten(raden), de inspectie en financiers. Hoe houdt u al deze ballen in de lucht?

Als Kiwa bieden we u op verschillende vlakken ondersteuning:

  • Kwaliteit verbetering en certificatie
    Met Kiwa als sterke partner bereidt u zich optimaal voor op deze veranderende omgeving. Kiwa Nederland ondersteunt zorg- en welzijnsinstellingen als betrouwbare en onafhankelijke partner bij het certificeren van (kwaliteits)managementsystemen, gebaseerd op HKZ- ZKN- ISO- normen.Wij toetsen niet alleen maar denken ook mee over mogelijke verbeteringen. Met een HKZ- of ISO-certificaat overtuigd u de marktpartijen waarmee u te maken krijgt dat zij met een gedegen organisatie maken hebben.
  • Training en opleiding
    Om uw interne organisatie goed te ondersteunen bieden we ook een breed scala aan trainingen aan. Dit middels Kiwa’s opleidingsinstituut; Kiwa Training. Met een divers en compleet aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen willen we u graag ten diensten zijn.