Opleidingen normkennis

Het succes van werken met een (kwaliteits)managementsysteem valt of staat met een goede implementatie en uitvoering én draagvlak onder de medewerkers van een organisatie. Het is dan ook belangrijk dat iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met de invoering van een managementsysteem goed op de hoogte is van de inhoud van de norm die aan dat systeem ten grondslag ligt. Niet alleen om een kwaliteitsnorm inhoudelijk handen en voeten te geven, maar ook om te zorgen voor een heldere ‘waarom’ achter het werken met een managementsysteem.

Plan-Do-Check-Act

De inhoudelijke kennis van een kwaliteitsnorm en de praktische vertaling om daarmee binnen uw eigen organisatie te werken, doet u op tijdens de normkennis opleidingen van Kiwa Training. In het cursusaanbod vindt u zowel klassikale als online trainingen rondom internationaal erkende normen als ISO 9001 (kwaliteit), ISO 45001 (arbeidsomstandigheden), ISO 14001 (milieu) en ISO 50001 (energie). Tijdens onze opleidingen normkennis leert u alles over de structuur van een norm en de eisen die daarin aan de orde komen. 

Ook incompany!

Staat uw organisatie op het punt om te gaan werken met een (nieuw) managementsysteem en wilt u gelijktijdig meerdere medewerkers opleiden voor het invoeren en beheren hiervan? Kiwa Training verzorgt graag een opleiding normkennis bij u op locatie. Vaak is dat voordeliger dan losse trainingen en bovendien kan de training dan worden afgestemd op de specifieke situatie van uw organisatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk onze opleidingen normkennis