Opzetten kwaliteitssysteem volgens BRL 6010 Legionella preventie

Per 1 juli 2011 is het wettelijk verplicht dat risicoanalyses en beheersplannen in het kader van legionellapreventie worden opgesteld door bedrijven die daarvoor gecertificeerd zijn volgens de Nationale Beoordelingsrichtlijn BRL 6010. Bedrijven die zich willen laten certificeren volgens BRL 6010 dienen een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. Vaak maken bedrijven gebruik van een externe consultant om hen te ondersteunen bij het opzetten van zo'n systeem.

Kiwa Training biedt u een alternatief in de vorm van een soort "groepsconsultancy". Tijdens deze cursus van 2 (lange) lesmiddagen wordt u begeleid in het opzetten van uw eigen kwaliteitssysteem volgens de nieuwste versie van de BRL 6010, die per 1 mei 2013 van kracht is geworden. Als hulpmiddel maken we daarbij gebruik van een digitaal voorbeeldhandboek, dat u zelf kunt aanpassen voor uw eigen bedrijf.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor (toekomstig) kwaliteitsmanagers of projectleiders die belast worden met het opzetten en invoeren van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens BRL 6010.

Inhoud

De cursus richt zich op het voldoen aan de eisen die in de BRL 6010 zijn gesteld ten aanzien van het kwaliteitsmanagementsysteem. Tijdens de cursus zet u samen met de docent uw eigen kwaliteitshandboek op en zet u bij uw eigen bedrijf de nodige werkwijzen in gang om uw bedrijf klaar te maken voor certificatie.

Docenten

De docenten zijn deskundigen op het gebied van installatietechniek en kwaliteitsmanagement. Zij zijn werkzaam bij een gespecialiseerd adviesbureau of Kiwa.

Over Kiwa

Kiwa Training is dé opleider op het gebied van energiedistributie, -installatie en kwaliteit, milieu en gezondheidszorg. Door de nauwe band die Kiwa Training heeft met z’n klanten en het vakgebied (bijvoorbeeld de andere Kiwa bedrijven) kan Kiwa Training steeds de laatste stand van de techniek vertalen in pakkende en inspirerende opleidingen en trainingen die nauw aansluiten bij de behoefte van de klant. De docenten zijn specialisten op het gebied van installatietechniek en kwaliteitsmanagement.

Cursus details

Naam:
Opzetten kwaliteitssysteem volgens BRL 6010 Legionellapreventie
Startdatum, plaats, bijeenkomsten:
Indien u interesse heeft, kunt u zich inschrijven. Bij voldoende belangstelling zullen wij een datum plannen
Prijzen:
Cursus Opzetten kwal.systeem volgens BRL 6010: € 658,00 excl. 21% BTW
Inschrijven >>>