Transport & mobiliteit

Transport & mobiliteit

De transport en mobiliteitsbranche is continu in beweging. Niet alleen door marktontwikkelingen en de technische vooruitgang. Ook door internationalisering en de aangescherpte (wettelijke) eisen voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Een groot aantal ondernemingen kiest ervoor zich onderscheiden van hun concurrenten. Met name op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Certificatie is hiervoor hét instrument. Een erkenning zorgt bovendien voor een positieve uitstraling naar klanten, overheden, toeleveranciers én medewerkers.

Velen van hen kiezen Kiwa als objectieve, onafhankelijke en vakkundige partij om hun  certificatie- en inspectieactiviteiten te verzorgen. Waarom? Omdat Kiwa al jarenlang in diverse schakels in de automotive, transport- & mobiliteitsbranche actief is en de hele keten met een breed scala aan op maat gesneden diensten ondersteunt. Deze ketenbenadering zorgt ervoor dat we zowel het producten- en dienstenaanbod als onze portfolio voortdurend verbreden en dus altijd up-to-date zijn.